Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel XL te zien in een 360-graden 3D-render

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2016, 9:44 CategorieAndroid

Er is een video naar buiten gebracht waarin we de Google Pixel XL in 3D en in 360-graden kunnen bekijken. Ook zijn de afmetingen gelekt. De verwachting is dat Google de nieuwe Pixel en Pixel XL op 4 oktober zal aankondigen tijdens een persevenement.

Check de Google Pixel XL van alle kanten

Het duurt nu niet lang meer voordat Google de Pixel en Pixel XL zal aankondigen. Mogelijk gebeurt dit op 4 oktober aanstaande, aangezien het bedrijf dan een persevenement gepland heeft. Zoals verwacht zal er steeds meer informatie lekken over de smartphones naarmate de grote dag nadert. Vandaag komt in het nieuws dat er een video naar buiten is gebracht waarin we de Google Pixel XL in 3D en 360-graden kunnen bekijken. De video duurt niet lang, maar je kunt hem natuurlijk altijd herhalen om de kleinste details te spotten.

Daarnaast zijn de afmetingen van de aankomende phablet gelekt. Die millimeters zijn meteen vergelijken met andere populaire toestellen.

Google Pixel XL: 154.72 x 75.74 x 7.3mm (onder) / 8.5mm (boven)

Samsung Galaxy Note 7: 153.5 x 73.9 x 7.9 mm

Apple iPhone 7 Plus: 158.2 x 77.9 x 7.3mm

Nexus 6P: 159.3 x 77.8 x 7.3mm

De Google Pixel XL zal dus iets kleiner zijn dan de iPhone 7 Plus en de Google Nexus 6P, maar groter dan de Galaxy Note 7. En dat terwijl het scherm (waarschijnlijk 5,5-inch) kleiner zal zijn dan die van de Note 7.

google-pixel-xl-render-groot

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.