Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Pixel XL te zien op foto van extreem lage kwaliteit’

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2016, 16:25 CategorieAndroid

Er is een foto van extreem lage kwaliteit opgedoken waarop we mogelijk de Google Pixel XL te zien krijgen. Maar zeker weten doet niemand. De foto is van zulk lage kwaliteit, dat het in principe ook een andere phablet kan zijn waar Android 7.0 Nougat op geïnstalleerd staat.

Is dit de Google Pixel XL?

Er is een foto opgedoken op Twitter, waarop we mogelijk kennismaken met de Google Pixel XL. Echter, de foto is van zulk lage kwaliteit, dat het ook zomaar om een andere smartphone gaat waar de Android 7.0 Nougat op geïnstalleerd staat. Het is dus niet met zekerheid te zeggen of we hier daadwerkelijk te maken hebben met de phablet van Google en HTC. Opvallend is in elk geval de navigatiebalk onderin beeld, die doet uiteindelijk vermoeden dat we hier inderdaad te maken hebben met de juiste phablet.

Verder zien we de complete voorkant van wat mogelijk de Google Pixel XL is. Helemaal onderin de foto staat een stukje tekst op het toestel. Mocht dit de real deal zijn, dan staat er waarschijnlijk iets van ‘not for sale‘ op. Of het is een prototypenummer. Hoe dan ook, de tekst is niet te lezen, vanwege de slechte kwaliteit. Nu de onthulling van de toestellen dichterbij komt (de verwachting is dat die op 4 oktober worden aangekondigd), zullen we nog dagelijks nieuwe geruchten over het apparaat gaan lezen. Google heeft echter niets van zich laten horen.

google-pixel-xl-foto-lek

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.