Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Pixel XL te zien op foto’s en opgedoken in benchmark’

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2016, 10:03 CategorieAndroid

Er zijn nieuwe renders opgedoken waarop we mogelijk de Google Pixel XL te zien krijgen. Ook is het toestel opgedoken in een benchmark. De verwachting is dat Google de nieuwe lijn smartphones op 4 oktober 2016 zal aankondigen.

Dit zijn de specs van de Google Pixel XL – gerucht

Dit weekend is er een hoop informatie naar buiten gekomen over de Google Pixel en de Google Pixel XL. Dit zijn twee nieuwe smartphones van Google, die in dit geval worden gemaakt met HTC. Tenminste, als we de geruchten mogen geloven. De verwachting is dat we op 4 oktober aanstaande de toestellen aangekondigd zullen zien worden en tot die tijd moeten we het doen met lekken en geruchten. Zo hebben we nieuwe renders voorbij zien komen van de Pixel XL in enkele hoesjes en is het toestel opgedoken in een benchmark.

google-pixel-xl-cases-lek-2

Als we de geruchten en de benchmark mogen geloven, dan krijgt de Google Pixel XL 4GB aan werkgeheugen mee. Ook zal Android 7.1 standaard meegeleverd worden als besturingssysteem. Helaas is niet te zien welke processor het apparaat meekrijgt. Eerder kwam al wel naar buiten dat het zou moeten gaan om de Qualcomm Snapdragon 821, maar in de benchmark is alleen te zien dat het om een Qualcomm Snapdragon-processor gaat. Google heeft zelf nog niets naar buiten gebracht over dat apparaat en zal dat pas volgende maand gaan doen.

google-pixel-xl-cases-lek-3

google-pixel-xl-cases-lek-4

google-pixel-xl-cases-lek-5

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.