Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Herstart verkoop Samsung Galaxy Note 7 uitgesteld

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2016, 14:23 CategorieAndroid

Alles wees er in de laatste weken op dat Samsung de verkoop van zijn Galaxy Note 7 zou hervatten op 28 september. Een woordvoerder van het bedrijf bracht dat nieuws tenslotte zelf naar buiten tijdens een gesprek met CNN. Nu is de herstart van de toestellen uitgesteld. Vanaf 1 oktober zijn de smartphones weer te koop in Zuid-Korea. Het bedrijf is nu nog te druk bezig met het verwerken van de teruggestuurde apparaten.

Samsung Galaxy Note 7 pas later op de markt

Samsung koos er onlangs voor om zijn verkochte Galaxy Note 7-toestellen terug te roepen nadat het bedrijf erachter was gekomen dat er sprake kan zijn van explosiegevaar. Sindsdien waren de phablets niet meer te koop. Nu is bekend geworden dat Samsung de herstart van de verkoop van de phablets wil herstarten op 1 oktober en dus niet op 28 september, zoals het bedrijf eerder liet weten. Vanaf die dag kunnen liefhebbers uit Zuid-Korea de Galaxy Note 7 weer in de schappen verwachten. Dat liet een woordvoerder weten aan Reuters.

Onlangs werd bekend dat in Nederland en België de uitlevering van de Samsung Galaxy Note 7 op 10 oktober gaat beginnen. Dat geldt voor de liefhebbers die een pre-order hebben geplaatst voor het apparaat. Of dat nog altijd geldt nu de verkoop in Zuid-Korea is uitgesteld, is de vraag. Tot op heden werd er voor Nederland en België nog niets gemeld over een gewijzigde datum. Wel is bekend dat Samsung de levering naar andere landen pas uitbreidt als ‘de omstandigheden’ dat toelaten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.