Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Mate 9 al te zien in verschillende kleuren op persafbeeldingen

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2016, 9:45 CategorieAndroid

De Huawei Mate 9 is op het internet verschenen op een aantal persafbeeldingen, waar de phablet in verschillende kleuren is afgebeeld. De verwachting is dat de opvolger van Huawei Mate 8 later dit jaar nog wordt aangekondigd door de fabrikant.

Huawei Mate 9 te zien op foto’s

Er zijn persafbeeldingen gelekt op de Chinese variant van Twitter, van de onaangekondigde Huawei Mate 9. Deze phablet moet de opvolger worden van Huawei Mate 8. Wanneer het toestel uit is, dan zal die waarschijnlijk verkrijgbaar zijn in een aantal kleuren, als we die afbeeldingen mogen geloven. Het gaat in totaal om acht verschillende kleuren (of variaties van een bepaalde kleur), waaronder wit, grijs, goud, zilver en roségoud. Hieronder kun je alle kleuren bekijken op de gelekte persafbeeldingen van het apparaat.

Er komen mogelijk drie versies aan van de Huawei Mate 9. Twee van die versies zullen beschikken over 4GB aan werkgeheugen, terwijl de laatste variant 6GB ram zou moeten krijgen. Onder de motorkap zou een Kirin 930-soc moeten plaatsnemen. Mocht je voor de versie met 4GB ram gaan, dan zou je de keuze krijgen voor 64GB of 128GB aan opslaggeheugen (rom). De 6GB-variant krijgt toegang tot 256GB rom. Verder zouden er camera’s van Leica, evenals een usb-type-c-aansluiting en stereospeakers aanwezig moeten zijn.

huawei-mate-9-persafbeeldingen-4

huawei-mate-9-persafbeeldingen-3

huawei-mate-9-persafbeeldingen-2

huawei-mate-9-persafbeeldingen-1

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.