Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei Mate 9 en Mate S2 krijgen allebei camera’s van Leica’

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2016, 13:18 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dat zullen de Huawei Mate 9 en de Mate S2 allebei worden voorzien van camera’s van Leica. De eerste smartphone van de fabrikant die al de techniek van Leica aan boord heeft, is de Huawei P9, die nu verkrijgbaar is.

Leica komt ook naar Huawei Mate 9 en Mate S2 – gerucht

Eerder introduceerde Huawei de P9-lijn, die is voorzien van technologie van Leica. Die technologie zorgt ervoor dat de camera’s aan boord van het toestel mooie foto’s kunnen maken. Helaas blijkt uit de praktijk dat de camera’s niet per se beter zijn dat het huidige aanbod op smartphones en phablets, maar wellicht dat het beide fabrikanten een tweede keer beter afgaat. Als we de geruchten mogen geloven, dan krijgen zowel de Huawei Mate 9 en de Mate S2 namelijk ook technologie van Leica aan boord. Niets is nog bevestigd.

Leica zal helpen bij het verzorgen van de optische beeldstabilisator, autofocus en analoge zoom. Helaas is er over de Huawei Mate 9 verder weinig bekend. Over de Mate S2 zijn al wel geruchten verschenen. Zo zou het toestel worden voorzien van de Kirin 960-processor en tot 6GB aan werkgeheugen. Beide apparaten zouden straks op EMIU 5.0 moeten draaien, dat op zijn beurt gebaseerd is op Android 7.0 Nougat. Eerder liet Huawei al weten dat beide toestellen dit jaar nog worden aangekondigd. Wanneer is echter onbekend.

Tijdens de IFA in Berlijn kondigde het bedrijf de Huawei Nova Plus en de MediaPad M3 aan.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.