Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei Mate 9 krijgt een irisscanner, net als Galaxy Note 7’

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2016, 13:07 CategorieAndroid

De Huawei Mate 9 wordt mogelijk geleverd met een irisscanner. Het high-end model zou ook gebundeld worden met een nieuwe smartwatch. Het zou gaan om de Huawei Watch 2, die we eigenlijk hadden verwacht tijdens de IFA in Berlijn.

Huawei Mate 9 met irisscanner – gerucht

De laatste tijd duiken er steeds meer geruchten op over de Huawei Mate 9, als opvolger van de Mate 8. Er is dus al veel over gezegd: zo krijgt het toestel onder meer 6GB aan werkgeheugen en mogen we verwachten dat Leica wederom meehelpt bij het perfectioneren van de camera op het apparaat. Maar nu blijkt ook dat de onaangekondigde phablet zal worden voorzien van een irisscanner, net zoals we die nu tegenkomen op de Samsung Galaxy Note 7. Maar wat de rol van die scanner zou zijn, is nog niet bekend.

Het zou kunnen zijn dat Huawei die scanner zou willen gebruiken als authentificatiemiddel (zoals de vingerafdruklezer nu ook wordt gebruikt), maar dat is dus nog helemaal niet zeker. Het zou het toestel toffer maken, maar de vraag is wie die functie dagelijks zou gaan gebruiken. Er wordt overigens ook gezegd dat de Huawei Mate 9 wordt geleverd met de Huawei Watch 2, een onaangekondigde smartwatch die we eigenlijk tijdens de IFA van dit jaar hadden verwacht. Helaas is er over het slimme horloge op moment van schrijven niets bekend.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.