Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei Mate 9 verschijnt in drie verschillende versies’

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2016, 17:27 CategorieAndroid

Er zijn meer geruchten verschenen over de onaangekondigde Huawei Mate 9. Deze smartphone zal straks in drie versies te koop zijn, als we de geruchten mogen geloven. Er zou tevens één model aangekondigd worden met 6GB aan werkgeheugen.

Huawei Mate 9: 6GB of 4GB ram?

Mogelijk zien we de aankondiging van de Huawei Mate 9 dit jaar nog verschijnen. Dat liet de fabrikant eerder dit jaar al doorschemeren. Het geruchtencircuit is daardoor nog niet uitgekeken op het apparaat en helpt nu nieuwe verhalen de wereld in. Over de Mate 9 wordt nu gezegd dat er drie verschillende versie worden aangekondigd. Twee van die versies zullen beschikken over 4GB aan werkgeheugen, terwijl de laatste variant 6GB ram zou moeten krijgen. Onder de motorkap zou een Kirin 930-soc moeten plaatsnemen.

Mocht je voor de versie met 4GB ram gaan, dan zou je de keuze krijgen voor 64GB of 128GB aan opslaggeheugen (rom). De 6GB-variant krijgt toegang tot 256GB rom. Aan de achterkant zou een camera van twintig megapixel moeten zitten. Aan de onderkant treffen we mogelijk een usb-type-c-aansluiting aan. Ook zou het toestel worden voorzien van stereospeakers en kunnen we hem straks waarschijnlijk kopen in de kleuren amber goud, keramiek wit, amber grijs, champagne goud, mocha goud, zilver, roségoud, zwart en lucht grijs.

De prijzen van de toestellen zouden omgerekend neerkomen op 456, 523 of 626 euro.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.