Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De Huawei Nexus 7 moet aan het eind van het jaar verschijnen’

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2016, 9:04 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan zal Huawei samen met Google aan het einde van het jaar de Huawei Nexus 7 gaan uitbrengen. Deze tablet zou een geüpdatete versie van de Nexus 7 moeten zijn, die onder meer zal zijn voorzien van 4GB aan werkgeheugen.

Huawei Nexus 7 aanstaande – gerucht

Er bestaan al langere tijd geruchten over, de nieuwe Nexus 7-tablet. Dit jaar zou er een nieuwe variant van moeten verschijnen, die zou worden geproduceerd door Huawei. Die fabrikant zou al hebben aangegeven de tablet te willen maken. Evan Blass, een bekende geruchtenmaker op Twitter, geeft nu aan dat we het apparaat nog voor het einde van het jaar mogen verwachten en dat er 4GB aan werkgeheugen aan boord zou zitten. Ook zou – niet geheel verrassend natuurlijk – het scherm 7-inch moeten worden.

Verder is er bar weinig bekend over de Huawei Nexus 7. Eerder kwam al wel in het nieuws dat Huawei de naam ‘Huawei 7P‘ had geregistreerd. Dat kan op twee dingen duiden. Of de fabrikant werkt aan een opvolger van de Nexus 6P of we krijgen inderdaad een nieuwe Nexus 7, die de naam 7P zal gaan dragen. Aangezien de Nexus 7 altijd als één van de beste tablet binnen de Nexus-lijn wordt gezien, zou het geen vreemde zet zijn van Google om er nieuwe uit te brengen. Helemaal nu blijkt dat de Nexus 9 toch goed tegenvalt…

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.