Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei zal op 3 november een nieuw product aankondigen

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2016, 8:52 CategorieAndroid

Huawei heeft een evenement voor 3 november aangekondigd. Verwacht wordt dat hier de Huawei Mate 9 wordt aangekondigd door het bedrijf. Helaas is momenteel niet te zeggen wat het bedrijf zal presenteren. Maar het lijkt er dus op dat de aankondiging van de Mate 9 nabij is.

Evenement van Huawei op 3 november

Op 3 november vindt er een evenement plaats van Huawei, heeft het bedrijf aangekondigd. De verwachting is dat er op die dag een aankondiging zal volgen van de Huawei Mate 9. De laatste tijd lekt er namelijk veel informatie over de phablet, waardoor de verwachting dus is dat die op 3 november zal worden aangekondigd. De fabrikant heeft echter niet laten weten wat we van de dag mogen verwachten, dus het kan bijvoorbeeld ook zijn dat we ineens een smartwatch voorbij zullen zien komen waar Tizen op staat, in plaats van Android Wear.

Naast een phablet, werkt Huawei momenteel ook nog aan een tablet, als we de geruchtenmolen mogen geloven. Die tablet zou het bedrijf samen met Google maken en zou nog wel eens de nieuwe Nexus 7 kunnen zijn (met Andromeda?). Echter, Google kondigt meestal zelf de producten aan die het met andere fabrikanten maakt, dus is de kans klein dat we de nieuwe Nexus 7-tablet die dag zien verschijnen. Eerder lekte er al persafbeeldingen en enkele specs van de Mate 9. Mogelijk krijgt het apparaat een irisscanner, net als de Note 7.

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.