Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iMessage App Store gelanceerd, verzamelt alles voor iMessage

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2016, 10:16 CategorieApplicaties

Apple heeft de iMessage App Store gelanceerd. Dit is een digitale plek waar je stickers, games en meer vindt voor iMessage. De winkel lijkt ontzettend veel op de reguliere App Store en verdeelt alle soorten content in verschillende categorieën voor het beste overzicht.

Dit is de iMessage App Store

De iMessage App Store is al gelanceerd. Binnen deze digitale winkel tref je apps, games en stickers aan die je in combinatie met iMessage, de berichtendienst van Apple, kunt gebruiken. De nieuwe app store ziet er ongeveer hetzelfde uit als de reguliere App Store, dus iOS-bezitters zullen zich er snel thuis voelen. De content is verdeeld is verschillende categorieën, zodat je ook snel kunt vinden wat je zoekt. Ook zijn er de zogenaamde editorial picks, waarin het team achter de winkel apps, games en stickers uitkiest die een feature verdienen.

In de iMessage App Store tref je games aan als Games With Friends, Boter Kaas en Eieren, Star Walk, Carrot Weather, Yelp, IMDB, OpenTable, Zen Brush en meer. Ook vind je er stickerpakketten van Pac-Man, Star Wars, Angry Birds, Hello Kitty, Crossy Road en Super Mario, om maar wat op te noemen. Momenteel tref je nog maar weinig content aan, maar dat komt omdat de winkel nieuw is en ontwikkelaars nog de kans moeten krijgen de plekken op te vullen. Voordat je de winkel bezoekt, doe je er goed aan eerst iOS 10 te downloaden.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.