Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Inbox vraagt of je die foto van net direct wil delen via de mail

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2016, 9:33 CategorieAndroid

De mailapplicatie Inbox vraagt nu of je de net gemaakte foto direct wil delen via het e-mailbericht dat je nu aan het opstellen bent. Je hoeft hiervoor geen update te downloaden, aangezien het erop lijkt dat Google de feature aan het testen is met enkele testpersonen.

Sneller foto’s delen via Inbox by Gmail

Sommige mensen zien het al dagen of zelfs weken voorbijkomen: de vraag van Inbox by Gmail om de foto, die je net gemaakt hebt, direct te delen via de mail. Wanneer je een e-mailbericht opstelt wanneer je net een foto hebt gemaakt, dan komt er onderin in beeld een kleine pop-up tevoorschijn. Daarin staat de vraag of je die foto direct wil delen. Wanneer je daar op tapt, dan wordt de foto meteen toegevoegd. Je kunt ook op het kruisje ernaast drukken, dan wordt er geen foto toegevoegd en zal de kleine pop-up weer uit beeld verdwijnen.

Je hoeft geen update te downloaden voor Inbox om toegang te krijgen tot deze functionaliteit. Het lijkt er namelijk op dat Google de feature aan het testen is met enkele testpersonen (die zich daar niet voor hebben opgegeven), waardoor nog niet iedereen toegang heeft tot de optie. Mocht je die optie tegenkomen en die storend vinden, dan hebben we slecht nieuws: hij is niet uit te zetten. Het is nog niet bekend wanneer Google deze feature naar iedereen wil uitrollen, aangezien het bedrijf daar nog niets over bekendgemaakt heeft.

  • Inbox by Gmail
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.