Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Intel zou weer processors voor mobiele apparaten willen maken

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2016, 10:19 CategorieHardware

Een vertegenwoordiger van Intel heeft laten doorschemeren dat het bedrijf mogelijk wederom chips voor mobiele apparaten wil gaan maken. Het gaat hier om Venkata Renduchintala, het hoofd van de Client and Internet of Things (IoT) Businesses and Systems Architecture Group binnen het bedrijf.

Gaat Intel weer chips maken voor mobiele apparaten?

Venkata Renduchintala, het hoofd van de Client and Internet of Things (IoT) Businesses and Systems Architecture Group binnen Intel, heeft in een interview laten doorschemeren dat de fabrikant zich mogelijk weer wil wagen aan het fabriceren van chips voor mobiele apparaten. Eerder maakte het bedrijf nog bekend de plannen voor de nieuwe generatie processors voor mobiele apparaten te schrappen, zodat het zich kan focussen op de chips voor Internet of Things-applicaties. Maar mogelijk komt daar dus straks verandering in.

First of all, we rationalized what we were spending our R&D on. We had a couple of mobile SoC products that I don’t think were worthy to continue to conclusion. That doesn’t mean to say we’re no longer doing mobile platforms. On the mobile platform side, my commitment is to talk less and do more. When we have something to say we’ll talk about it.

Het is en blijft een vaag statement, eentje die laat zien dat Intel nog niet klaar is met de markt.

  • Delen:
Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book
Android Marshmallow (6.0) - Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.