Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 10 nu beschikbaar voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2016, 19:38 CategorieiPad

Apple heeft officieel iOS 10 vrijgegeven voor iPhone en iPad. Je kunt de nieuwe software voor je smartphone en tablet nu downloaden. De update voor het besturingssysteem brengt een aantal mooie functies met zich mee.

Nu te downloaden: iOS 10 voor iPhone en iPad

Het is vanaf nu mogelijk iOS 10 te downloaden voor iPhone en iPad. Alle apparaten die de update kunnen installeren, kunnen de update nu elk moment ontvangen. De mensen die hebben meegedaan aan de vele bèta’s van het besturingssysteem weten al precies wat ze ervan mogen verwachten. De rest raden we aan ons overzichtsartikel er nog eens op na te slaan, zodat je helemaal op de hoogte bent van alle mogelijkheden van het OS. Eén ding is in elk geval duidelijk: deze update brengt een hoop mooie dingen met zich mee.

iOS 10 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar iOS 9.3.5 geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

 • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S en iPhone 6S Plus
 • iPad 4, iPad Air, en de iPad Air 2
 • iPad Pro en iPad Pro 9.7
 • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
 • iPod touch, de zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

 1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
 2. Druk op “algemeen”.
 3. Ga naar “Software-update”.
 4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.
 • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Reacties

 1. marcel
  12 oktober, 2016 om 23:03

  Hallo ,
  Sinds ik IOS 10 heb geinstalleerd op mijn iPhone 6s kan ik geen foto’s meet downloaden op mijn iMac nog op mijn MacBook Pro , via Nikon tranfer 2 dat ging daarvoor altijd perfect ? mijn iMac heeft nu Sierra de MacBook Pro heeft El Capitan ! IOS 9 deed het op beide perfect ! WAT NU APPLE ?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.