‘iPhone voor 2017 krijgt een edge-to-edge-display en virtuele knop’

13 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
iphone-concept-art-retina

Als we de geruchten mogen geloven dan zal de iPhone voor 2017 worden voorzien van een edge-to-edge-display en een virtuele homeknop. Deze informatie wordt onthuld door The New York Times, die het schijnbaar van anonieme Apple-medewerkers gehoord heeft.

iPhone voor 2017: wat te verwachten

Hoewel iedereen momenteel nog op de iPhone 7 Plus zit te wachten, kijken Apple-liefhebbers alweer uit naar de volgende smartphone in de reeks. In de recensie van The New York Times van de iPhone 7, staat een merkwaardig stukje te lezen. De recensent heeft het over de iPhone voor 2017. De krant schijnt namelijk met Apple-medewerkers gesproken te hebben en die zouden hun mond voorbij hebben gepraat. Om die reden zijn deze mensen anoniem, waardoor de gelekte informatie dus helaas niet na te gaan is op, dit moment.

Over de nieuwe iPhone voor 2017 wordt gezegd dat die wordt voorzien van een edge-to-edge-display en een virtuele homeknop. Dat zou betekenen dat de volgende iPhone helemaal van glas gemaakt zou kunnen zijn. Technisch gezien is de knop van de iPhone 7 Plus ook al geen knop meer, maar een klein oppervlak met een haptische motor aan boord. Dus het zou zomaar kunnen zijn dat Apple inderdaad de volgende stap wil maken straks. Het gaat om het volgende stukje tekst waar het huidige gerucht op gebaseerd is.

But taking the leap to the 7 may be a wise bet, even for late technology adopters. Apple is likely to continue making iPhones without headphone jacks, and next year’s iPhone will have a full-screen face with the virtual button built directly into the screen, according to two people at the company who spoke on condition of anonymity because the product details are private. Apple declined to comment on next year’s iPhones.

Apple heeft, vanzelfsprekend, niet gereageerd op het gerucht.

Reacties (0)