Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPhone 7 en iPhone 7 Plus nu al onderweg naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2016, 22:28 CategorieiPhone

Vanuit de iPhone-fabriek van Foxconn in China is een aantal containers met 370.000 exemplaren van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus onderweg naar winkels in onder meer Nederland.

Foxconn

De Taiwanese website ITHome meldt dit. Foxconn verzendt volgens deze nieuwssite de 370.000 iPhones vanuit het Zhengzhou Technology Park. De smartphones zijn nu onderweg naar Nederland, Engeland, Italië en de Verenigde Staten.

Miljoenen

De site vermeldt zelfs het gewicht van de lading gloednieuwe iPhones: 210.000 kilo. Overigens wordt onder analisten alom verwacht dat Apple in het eerste weekend na de presentatie van de iPhone zeker tien miljoen exemplaren zal verkopen. Dus er zullen nog wat containers achter deze eerste lading aan komen. De presentatie vindt woensdagavond plaats in San Francisco.

iPhone 7 Plus dummy b

Antennelijnen

De nieuwe iPhone 7 en vooral de nieuwe iPhone 7 Plus lijken aan de buitenkant nogal op de vorige twee iPhones met het nummer 6. Echter, schijn bedriegt. De iPhone 7 Plus krijgt volgens veel bronnen een dubbele camera op de achterkant. Twee van de vier antennelijnen op de achterkant verdwijnen. Dat gebeurt ook met het 3,5 mm oortelefoongat aan de onderkant. Dat wordt ingewisseld voor een tweede speaker zodat de iPhone 7 Plus stereogeluid gaat voortbrengen.

Waterdicht

Er worden uiteraard verbeteringen verwacht onder de motorkap, zoals een nieuwe Apple A10-processor, 3GB ram voor de iPhone 7 Plus (2GB voor de kleinere iPhone 7) en de toestellen zouden beiden waterdicht zijn.

Morgenavond presenteert Apple de nieuwe iPhones. Volg het nieuws over de presentatie op deze site.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.