Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPhone 7 Plus heeft 3GB aan werkgeheugen, blijk uit benchmark

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2016, 9:30 CategorieiPhone

Als we de resultaten van de Geekbench, een grote benchmark, mogen geloven, dan beschikt de iPhone 7 Plus over 3GB aan werkgeheugen. Apple heeft deze informatie niet bevestigd. Mocht het kloppen, dan beschikt de nieuwe iPhone over 1GB maar ram dan de iPhone 6S Plus.

3GB aan werkgeheugen voor de iPhone 7 Plus

Het lijkt erop dat de iPhone 7 Plus is voorzien van 3GB aan werkgeheugen. Het apparaat is mogelijk door een benchmark gehaald (die van Geekbench) waar de informatie uit afkomstig is. Naast het kopje Memory is te lezen dat er 2998MB aanwezig is en dat betekent 3GB. Apple heeft deze informatie zelf niet naar buiten gebracht en maakt ook vaak niet bekend hoeveel werkgeheugen er aanwezig is. Maar eerdere geruchten meldden ook al dat de nieuwe iPhone 3GB ram zou krijgen en de benchmark lijkt dit gegeven dus te bevestigen.

Mocht je een kleinere iPhone willen dit jaar, dan krijg je mogelijk te maken met 2GB aan werkgeheugen. Dat blijkt uit een benchmarktest die al eerder vorige maand werd gepubliceerd. Naast het kopje Memory in de entry van de iPhone 7 staat namelijk 2000MB, wat neerkomt op 2GB. Waarschijnlijk heeft Apple de iPhone 7 Plus meer werkgeheugen gegeven, omdat het apparaat ook meer kan dan zijn kleinere broertje. Zo is er een dual-camera aanwezig op de achterkant, die allerlei trucjes uit kan halen die de kleine iPhone helaas niet kan.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.