Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus heeft een accu die kleiner is dan die van de iPhone 6 Plus’

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2016, 8:49 CategorieiPhone

Hoewel de informatie niet is bevestigd door Apple zelf, lijkt het inmiddels bekend te zijn hoe groot de accu van de iPhone 7 Plus is. De accu is net even kleiner dan die van de iPhone 6S Plus, maar dat verschil is gelukkig minimaal te noemen.

Accu van de iPhone 7 Plus

Apple maakt niet altijd alle technische details bekend van zijn nieuwe producten. En met reden, omdat het bedrijf liever wil dat mensen zich niet blindstaren op die details, omdat het er meer om gaat wat je kunt doen met de hardware. Toch blijven nieuwsgierige techfanaten doorgraven tot ze alle antwoorden hebben. Zo kwamen we eerder al te weten dat de iPhone 7 Plus beschikt over 3GB aan werkgeheugen. En vandaag komt in het nieuws dat de accu van de phablet iets kleiner is dan de accu die we terugvinden in de iPhone 6 Plus.

De accu in de iPhone 7 Plus heeft een vermogen van 2900mAh. Dat is 10mAh minder dan in de 6 Plus zit. Maar Apple heeft al aangegeven dat de batterij zeker een uur langer door kan gaan in vergelijking met die vorige Apple-phablet, dus je mag verwachten dat het één en ander is geoptimaliseerd. Sowieso is dat met Apples producten het geval. Omdat zowel hard- als software vaak intern worden ontwikkeld, kunnen alle aspecten van de iOS-ervaring op elkaar worden afgestemd. Apple heeft de informatie nog niet bevestigd.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.