Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus duikt op in benchmark, A10-chip laat zijn kracht zien’

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2016, 11:10 CategorieiPhone

We hoeven nog maar een paar dagen te wachten voordat de iPhone 7 Plus wordt aangekondigd. De phablet is al opgedoken in een benchmark. Mochten de cijfers kloppen, dan zal het apparaat een stuk krachtiger zijn dan zijn voorganger, de populaire iPhone 6S Plus.

iPhone 7 Plus te zien in benchmark – gerucht

Hoewel we nog maar een paar dagen hoeven te wachten op de officiële onthulling van de iPhone 7 Plus, betekent dat niet dat we ondertussen niets over het toestel te zien krijgen. Tot aan de presentatie zal het internet nog gevuld worden met geruchten en andere verhalen over de nieuwe iPhone, waarvan verwacht wordt dat we hem op 7 september gepresenteerd zien worden. Zo is het toestel opgedoken in een benchmark. En mochten de gepresenteerde cijfers en hardware kloppen, dan is de 7 Plus veel krachtiger dan de 6S Plus.

Uit de informatie van de benchmark blijkt dat de single-core-score van de iPhone 7 Plus neerkomt op 3379. Ter vergelijking: die van de iPhone 6S Plus komt neer op 2526. De multi-core behaalt een score van 5495. Zet je dat weg tegenover de score van de 6S Plus, dan is er een verschil van 1091. De grootste concurrentie, de Samsung Galaxy Note 7, behaalde eerder al soortgelijke scores, waardoor de 7 Plus dus gemakkelijk de strijd aan kan gaan, zoals het er nu op lijkt. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van Apple…

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.