Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPhone 7 (Plus) wordt aan nog meer beproevingen onderworpen

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2016, 8:42 CategorieiPhone

Apple zegt dat de iPhone 7 (Plus) waterdicht is. Enkele videomakers op YouTube laten zien of dat ook echt zo is. Check de video’s waarin we zien hoe een iPhone in een glas water wordt gehouden en hoe de telefoon het ervan afbrengt wanneer je hem onderdompelt in zeewater.

iPhone 7 Plus: hoe waterdicht is het toestel?

Sinds afgelopen vrijdag kun je de iPhone 7 en het Plus-model wereldwijd bemachtigen (afhankelijk van de beschikbaarheid natuurlijk). Dat betekent ook dat steeds meer YouTube-kanalen met het toestel aan de slag gaan en er alles aan doen om het apparaat kapot te krijgen. Natuurlijk is er altijd wel een manier om dat te doen. Maar het beste is nog altijd om te testen of het klopt wat Apple over het apparaat zegt. In de onderstaande twee video’s zien we daarom hoe mensen van YouTube de smartphone in het water houden.

Hoe waterdicht is de iPhone 7? Nou, het apparaat staat behoorlijk zijn mannetje. Apple belooft dat de smartphone tot één meter onder water gehouden kan water voor een bepaalde tijd en de video’s laten zien dat dat in elk geval klopt. De iPhone kan nog wel meer hebben, maar die zekerheid kan de fabrikant helaas niet geven. Want als er dan wat misgaat, dan is het moeilijk om een bepaalde grens vast te stellen. Het beste is nog altijd om te voorkomen dat je toestel in het water terecht komt – maar gelukkig kan het steeds minder kwaad.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.