Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPhone 7 wordt onderworpen aan kras- en buigbeproevingen in video

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2016, 12:11 CategorieiPhone

Iemand op YouTube heeft een iPhone 7 weten te bemachtigen, die de smartphone vervolgens aan een serie beproevingen onderwerpt. Zal de smartphone de tests met scherpe objecten en het buigen van het materiaal overleven?

Video: iPhone 7 ondergaat beproevingen

Mocht je je afvragen hoe duurzaam de iPhone 7 is, dan hebben we wellicht dé video voor je gevonden. Het YouTube-kanaal JerryRigEverything heeft namelijk de nieuwe iPhone weten te bemachtigen, die die vervolgens onderwerpt aan een serie beproevingen. Eerst zien we hoe de beste man de smartphone bewerkt met scherpe objecten, om hem daarna nog eens een buigtest te zien doen. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook nog een aansteker bijgehaald, om te zien of het scherm daar tegen bestendig is. Check de video.

Hoe het de iPhone 7 afgaat? Nou, niet om alles meteen te verklappen, maar het apparaat kan best tegen het stootje. Desondanks is het geen onverwoestbaar stuk hardware, dus kun je er niet achteloos mee omgaan. Haal je binnenkort een nieuwe iPhone in huis, dan zul je dus toch moeten blijven opletten, om er voor te zorgen dat er geen krassen op verschijnen. Of erger: want iPhones buigen is nog steeds niet goed. Voor niemands gezondheid. Oh en zoals altijd geldt: doe de bovenstaande dingen niet na thuis…

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.