Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Jet Black iPhone 7 Plus kan gemakkelijk krassen oplopen, aldus Apple

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2016, 9:15 CategorieiPhone

De Jet Black iPhone 7 Plus kan gemakkelijk krassen oplopen bij dagelijks gebruik, meldt Apple op de website van de smartphone. Het bedrijf raadt aan dat je daarvoor gebruikmaakt van een special hoesje, zodat die krassen niet op de hardware terecht komen.

Jet Black iPhone 7 Plus loopt gemakkelijk krassen op

Gisteren heeft Apple officieel de iPhone 7 Plus onthuld, in verschillende kleuren. Eén van de die kleuren noemt Apple Jet Black en biedt de toekomstige iPhone 7-eigenaars een glossy afwerking aan, die er ontzettend stijlvol uitziet. Maar helaas zit er ook een flink nadeel aan dit design: de buitenkant kan namelijk snel krassen oplopen, meldt Apple nu op zijn eigen website over de smartphone. Apple weet het productieproces van de phablet heel mooi te omschrijven, maar dat proces zorgt dus voor het krasgevaar.

Op de website is een stukje te lezen over dat proces (wanneer je wat verder naar beneden scrollt), met een duidelijke voetnoot in de tekst. Wanneer je die voetnoot onderaan opzoekt, dan staat daar dus te lezen dat de Jet Black iPhone 7 Plus gemakkelijk krassen oploopt en je er goed aan doet een hoesje te kopen. Het ironische aan die opmerking, is dat je daarna toch minder van het nieuwe design van de iPhone kunt genieten, aangezien je hem dus moet verpakken om te zorgen dat er geen krassen op verschijnen. En dat is toch zonde.

Bekijk ook alle verschillen tussen de iPhone 7 Plus en iPhone 6S Plus.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.