Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt nu mensen taggen in de bèta van berichtendienst WhatsApp

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2016, 11:05 CategorieAndroid

In de bèta van WhatsApp is het nu mogelijk om iemand in een gesprek te taggen, zelfs wanneer diegene notificaties uit heeft staan. Dat taggen doe je door het @-symbool in het typvenster te gebruiken. Ook ben je in staat meerdere mensen te taggen.

Mensen taggen in de bèta van WhatsApp

De bèta van WhatsApp heeft vandaag een update ontvangen die een handige optie toevoegt. Je kunt namelijk mensen direct taggen in een groepsgesprek, wat uiteraard de communicatie ten goede moet komen. Heb je de nieuwste versie van de app geïnstalleerd, dan kun je een @-symbool gebruiken in het typvenster. Daarachter plaats je de naam van degene die je wil bereiken — de dienst zal de naam zelf aanvullen wanneer die overeenkomt met wat je typt. Je bent zelfs in staat meerdere mensen tegelijkertijd te taggen.

Degene die getagd wordt, ontvangt een notificatie op zijn apparaat. Ook wanneer diegene de notificaties voor de groep in kwestie heeft uitgezet, dus ga verstandig om met de macht die je hebt. Hoewel het voor sommige mensen als irritant kan worden ervaren, kan deze verandering er ook voor zorgen dat groepsgesprekken beter verlopen, omdat je elkaar niet alleen direct kunt aanspreken, maar daar ook een notificatie van ontvangt. De feature wordt over enkele weken geïntroduceerd in de stabiele versie van de populaire berichtendienst.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.