Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt nu zien dat iemand je direct message op Twitter gelezen heeft

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2016, 9:07 CategorieAndroid

Twitter heeft een update uitgebracht voor de apps op Android en iOS, zodat je voortaan kun zien of je direct message gelezen is of niet. Mocht je dat zelf geen prettig idee vinden, dan kun je die feature ook weer uitschakelen.

Zien wie je DM leest kan nu op Twitter

Twitter is op dit moment een update voor de apps op Android en iOS aan het uitrollen. De update voegt een functie toe waarmee het mogelijk is te zien dat je direct message op het sociale netwerk gelezen is door de ontvangen. Een direct message is een persoonlijke bericht naar iemand (of een groep), die andere mensen niet kunnen lezen. Dit zijn geen openbare tweets, maar berichten die alleen bedoeld zijn voor de ontvangers. Voortaan krijg je twee blauwe vinkjes in beeld te zien wanneer het bericht is gelezen – net zoals in WhatsApp, bijvoorbeeld.

Momenteel zijn de vinkjes alleen zichtbaar binnen de Android- en iOS-apps van het netwerk, maar komen binnenkort ook naar de website toe. Mocht je het toch geen fijn idee vinden dat iemand kan zien dat je het bericht gelezen hebt, dan kun je de functie uitschakelen via de beveiligingspagina. Maar dan kun je ook niet zien of iemand anders je berichtje gelezen heeft. Daarnaast krijg je nu een preview van een gedeelde link binnen direct messaging te zien, waardoor Twitter achter de schermen toch steeds meer verandert in een berichtendienst.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.