Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo wil binnenkort de Lenovo Tab 3 7 Plus aankondigen’

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2016, 9:16 CategorieAndroid

Er is een nieuwe tablet van Lenovo gelekt voordat die aangekondigd kan worden. Het gaat hier om de Lenovo Tab 3 7 Plus. Net zoals bij die andere Tab Plus-tablet van het bedrijf, die tijdens de IFA werd aangekondigd, gaat het hier om een verbeterde versie van een bestaande tablet.

Dit is de Lenovo Tab 3 7 Plus

Het ziet er naar uit dat Lenovo binnenkort een nieuwe tablet wil aankondigen. De tablet in kwestie heeft voorlopig de naam Lenovo Tab 3 7 Plus gekregen, aangezien het apparaat door de geruchtenmolen is gehaald. Die molen meldt dat we hier te maken hebben met een verbeterde versie van de Lenovo Tab 3 budgettablet. Ook lijkt het erop dat deze nieuwe tablet in dezelfde lijn zal vallen als de Lenovo Tab 3 Plus met een 10″-scherm, waar je tijdens de IFA in Berlijn een korte hands-on-sessie mee hebben gehad.

Als we de geruchten mogen geloven, dan krijgt de Lenovo Tab 3 7 Plus een scherm van 7-inch en een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Onder de motorkap zit een 1,2GHz Qualcomm Snpadragon 410 quadcore-processor, 4GB aan werkgeheugen en 16GB aan interne opslagruimte. Ook is er een accu van 3500mAh aanwezig, evenals gps, wifi, bluetooth 4.0, micro-sd-kaartsleuf, twee camera’s en Android 6.0 Marshmallow als besturingssysteem. De verwachting is dat de tablet 124 euro gaat kosten wanneer die wordt uitgebracht.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tab 3 Plus
Lenovo Yoga Tab 3 Plus
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.