Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga Book wordt misschien voorzien van Chrome OS

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2016, 14:21 CategorieChrome OS

Mogelijk wordt de Lenovo Yoga Book, aangekondigd tijdens IFA 2016, in de toekomst nog voorzien van een derde optie met het Chrome OS. Dan hebben de consumenten straks de keuze uit dat OS, maar ook uit Android of Windows.

Yoga Book met Chrome OS

Tijdens de IFA in Berlijn heeft Lenovo de Yoga Book aangekondigd. Dit is een opvallende 2-in-1-tablet. Naast een touchscreen van 10,1-inch, beschikt het apparaat namelijk ook over een groot touch-oppervlak. Met de meegeleverde stylus is het mogelijk op dat oppervlak te tekenen of te schrijven, waarna je creatie direct digitaal verwerkt op het scherm naast je. Ook kun je dat touch-oppervlak gebruiken als een soort digitaal toetsenbord. Je tapt dan op de toetsen en voelt een subtiele trilling ter bevestiging van het indrukken van de toets.

Consumenten krijgen straks de keuze uit Windows 10 of Android 6.0 Marshmallow als besturingssysteem. Maar er is mogelijk nog een versie van de tablet op komst, als we Matt Lazare, verantwoordelijk voor de marketing van de Lenovo Yoga Book, mogen geloven. Dit zei hij in een interview.

I can tell you that Chrome OS is something we’re thinking very seriously about, especially with the big upgrades coming down the road that will allow access to the Android app ecosystem. You should look for us to take this hardware platform in Yoga Book and make waves on that front. Obviously, you’ll hear more about that down the road.

Een harde bevestiging is het nog niet, maar we kunnen in de toekomst nog op een aankondiging rekenen.

Meer lezen?

Check ook onze hands-on met de Lenovo Yoga Book.

  • Delen:
Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book
Android Marshmallow (6.0) - Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.