Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Tab 3 Plus 8 gespot bij de FCC: dit zijn de specs

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2016, 8:58 CategorieAndroid

Er is een onaangekondigde tablet van Lenovo gespot bij de FCC. Het gaat hier mogelijk om de Lenovo Tab 3 Plus 8, met een 8″-scherm. De tablet moet worden geleverd met Android 6.0 Marshmallow en redelijke specificaties.

Dit is de Lenovo Tab 3 Plus 8

Er is een nieuwe tablet van Lenovo gespot bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Het apparaat is nog niet aangekondigd. De tablet beschikt over een 8″-scherm en een full hd-resolutie (1920 bij 1200 pixels). Onder de motorkap zit een 2.0GHz octacore Qualcomm Snapdragon 625-processor en 2GB of 3GB aan werkgeheugen. Ook kunnen mensen straks mogelijk kiezen uit 16GB of 32GB aan interne opslagruimte. Wat de meeste ruimte inneemt, is echter de batterij. Die beschikt over een vermogen van 4250mAh.

De Lenovo Tab 3 Plus 8 is 8,7 millimeter dun en weegt 334 gram. Het apparaat beschikt over twee camera’s (de camera op de achterkant beschikt over een flitser), evenals speakers met Dolby Atmos-ondersteuning en dualband wifi. Wanneer de tablet op de markt verschijnt, dan komen er mogelijk twee versies uit: eentje met wifi en eentje met wifi en 3g/4g. De Tab 3 Plus 8 werd op 6 september jongstleden goedgekeurd, dus de notering is nog best jong. Wanneer Lenovo het apparaat zal aankondigen, is helaas niet bekendgemaakt.

lenovo-tab-3-plus-8-fcc-1

  • Delen:
Lenovo Yoga Tab 3 Plus
Lenovo Yoga Tab 3 Plus
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.