Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG V20 komt aanvankelijk niet naar Europa toe, meldt Belgische PR

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2016, 17:22 CategorieAndroid

De Belgische PR-afdeling van de mobiele tak van LG heeft aangegeven dat de LG V20 aanvankelijk niet in Europa wordt uitgebracht. Nu is natuurlijk de vraag hoe lang het duurt voordat de V20 wel naar Europa en Nederland komt. De LG V10 liet eerder ook al op zich wachten.

LG V20 aanvankelijk niet naar Nederland

LG heeft afgelopen nacht officieel de LG V20 onthuld. Wellicht dat dit dan de smartphone wordt die de smartphonetak van het bedrijf er weer bovenop helpt. Hoewel de fabrikant nog geen harde releasedatum en prijzen heeft vrijgegeven, werd al wel verteld dat de V20 later deze maand verkrijgbaar zou zijn in Zuid-Korea. Andere regio’s krijgen het toestel dan later. Hier in Europa zullen we er echter nog langer op moeten wachten, omdat de Belgische PR van het bedrijf heeft gezegd dat de phablet aanvankelijk niet deze kant op kant.

Wanneer LG de V20 dan officieel lanceert, zal die dus niet direct te koop zijn in Nederland. Eerder moesten we ook al wachten op de release van de LG V10. Die kwam pas twee maanden later, na de aankondiging, uit in Nederland. Een reden voor deze move heeft de PR helaas niet gegeven. Aangezien Europa een behoorlijk grote markt is, kun je vraagtekens bij de beslissing van LG zetten. Kunnen er niet genoeg toestellen worden geproduceerd? Of heeft de V10 het slecht gedaan op dit continent? Dat heeft LG niet gezegd.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.