Looty Dungeon is een eindeloze game vol schatten en kerkers

28 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
looty-dungeon

Looty Dungeon is een game van dezelfde uitgever achter de game Crossy Road. Je kunt dan ook dezelfde soort gameplay verwachten. In dit spel loop je door eindeloze kerkers, op zoek naar schatten (de loot-y uit de titel).

Download Looty Dungeon

Op dit moment heb je ongetwijfeld het spel Crossy Road wel eens gespeeld. Wellicht niet in zijn originele vorm, maar in de vorm van een kloon of een aangepaste versie van een bestaande game. Het spel heeft namelijk een compleet subgenre ontketend door zijn populariteit. In al die games speel je in een eindeloos level, terwijl je dingetjes verzamelt en dingetjes ontwijkt. Dat wordt meestal gecombineerd met een aantrekkelijke visuele sfeer, pakkende muziek en een besturing waar je echt niet lang over hoeft na te denken.

Dat simpele concept kun je dus ook op andere games toepassen en dat is precies wat de uitgever achter Crossy Road gedaan heeft met Looty Dungeon. In dit spel loop je eindeloos door kerkers, terwijl je loot (schatten) verzamelt en personages vrijspeelt. Onderweg ontwijk je vallen en monsters, terwijl de grond achter constant afbreekt. Doorlopen is hier het devies. Het spel is gratis te downloaden voor Android en iOS en bevat zo’n vijftig personages die je kunt vrijspelen. Let wel op, want er zijn advertenties en digitale aankopen aanwezig.

Looty Dungeon

Reacties (0)