Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

MediaPad M3 is nieuwste tablet van Huawei

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2016, 12:23 CategorieAndroid

Huawei heeft tijdens IFA niet alleen een nieuwe phablet onthuld, maar ook een gloednieuwe tablet. Het Chinese bedrijf komt op de markt met de MediaPad M3. Het gaat om een tablet met een 8,4 inch-scherm. De nieuwste MediaPad wordt de opvolger van de MediaPad M2, die tablet kwam in februari dit jaar op de markt.

Specificaties Huawei MediaPad M3

Huawei heeft voor zijn nieuwe tablet gebruikgemaakt van zijn ClariVu3.0-technologie. Daardoor is het 8.4 inch-beeldscherm voorzien van meer helderheid en scherpte. Verder weten we dat Huawei in het apparaat een van zijn eigen processoren heeft geplaatst. Het gaat om een 950-processor die volgens het bedrijf ook intensieve applicaties ondersteunt.

Huawei MediaPad M3

Wat verder opvalt, is dat in het apparaat een batterij is geplaatst om u tegen te zeggen. Het gaat om een 5100 mAh batterij die ervoor zorgt dat het apparaat tot 45 uur gebruikt kan worden om muziek te luisteren. Mocht je het apparaat liever gaan gebruiken voor het spelen van 3D-games, dan moet hij volgens Huawei zonder op te laden tot zes uur meegaan. Ook is de tablet voorzien van een vingerafdruksensor en is er voor de audio samengewerkt met Harman Kardon.

De prijs en beschikbaarheid

De MediaPad M3 van Huwei komt in verschillende varianten op de markt. De goedkoopste is 349 euro. In dat geval koop je een Wi-Fi tablet met 4GB werkgeheugen, 32GB opslaggeheugen. Mocht je dezelfde variant met LTE willen hebben, dan betaal je vijftig euro meer. Die 399 euro betaal je ook voor de 4GB en 64GB WiFi-variant. Voor 449 euro heb je de laatste uitvoering met LTE. Huawei heeft aangekondigd dat in Europa eerst de landen Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje, Rusland en het Verenigd Koninkrijk voorzien worden van de tablet. Dat moet vanaf september gaan gebeuren.

Huawei MediaPad M3 2

  • Delen:
Huawei MediaPad M3
Huawei MediaPad M3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.