Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer foto’s van de Samsung Galaxy Tab A 10.1 met stylus gelekt

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2016, 16:55 CategorieAndroid

Ondanks het feit dat Samsung de Samsung Galaxy Tab A 10.1 officieel nog niet heeft aangekondigd, ligt er al wel een hoop info op straat. Vandaag komen daar enkele nieuwe foto’s bij, waarop we de onaangekondigde tablet van alle kanten kunnen bekijken.

Meer foto’s van Samsung Galaxy Tab A 10.1 met stylus

De nieuwe Samsung Galaxy Tab A 10.1 is nu al zo vaak in het nieuws gekomen, dat de officiële presentatie van de tablet weinig verrassingen zal bieden. Deze week zijn er namelijk wederom (pers)foto’s op internet geplaatst van de onaangekondigde tablet. Daardoor kunnen we alvast goed zien hoe de slate eruit komt te zien. De afbeeldingen hebben weinig verrassingen in petto, omdat er vorige maand ook al afbeeldingen van de tablet naar buiten waren gebracht. In tegenstelling tot de eerder gelanceerd Tab A, heeft dit apparaat een stylus.

samsung-galaxy-tab-a-foto-s

Over deze Samsung Galaxy Tab wordt gezegd dat die enorm veel op die andere Tab A moet gaan lijken. Het scherm is in elk geval even groot: 10,1-inch. Onder de motorkap zit mogelijk een octacore Exynos 78780-chipset, geklokt 1,6GHz, met 2GB en 16GB aan interne opslagruimte. Die opslagruimte is uit te breiden met een micro-sd-kaart, als we de geruchten mogen geloven. Verder is er een accu van 7300mAh aanwezig. Onthoud wel: deze informatie is gebaseerd op geruchten en is dus nog niet bevestigd door de fabrikant.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.