Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Meer informatie over Huawei Nexus 7 tablet naar buiten gekomen’

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2016, 9:53 CategorieAndroid

Er is mogelijk meer informatie over de Huawei Nexus 7 naar buiten gekomen. De tablet zou een Qualcomm Snapdragon 820 moeten krijgen. Helaas is op dit moment nog helemaal niet zeker of Google en Huawei werken aan een nieuwe Nexus 7-tablet.

Meer info over de Huawei Nexus 7 verschenen

Als we de geruchten mogen geloven dat werkt Google momenteel samen met Huawei aan een nieuwe versie van de Nexus 7-tablet. Eerder kwam daarover al naar buiten dat de tablet zou worden voorzien van een 7″-scherm en 4GB aan werkgeheugen. Nu schijnt een Duitse blog over Huawei meer informatie over het apparaat te hebben. De Huawei Nexus 7 zou namelijk worden voorzien van een Qualcomm Snapdragon 820-processor en 64GB aan opslaggeheugen – specs die niet misstaan in een high-end tablet.

Daarnaast bevestigt de blog de 4GB aan werkgeheugen. Ook zou de tablet beschikken over een dertien megapixel-camera aan de achterkant. Verder is er helaas niets naar buiten gebracht. Hoewel de tablet Huawei Nexus 7 wordt genoemd nu, kan het zijn dat de tablet de naam Nexus 7P meekrijgt. De fabrikant heeft die naam onlangs laten vastleggen. Tegelijkertijd kan het ook zijn dat de tablet de naam Pixel (gevolgd door een nummer?) zou krijgen, aangezien Google mogelijk wil afstappen van de naam Nexus.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.