Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft OneNote kan straks helpen met het oplossen van sommen

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2016, 9:28 CategorieApplicaties

Microsoft werkt aan een update voor Microsoft OneNote. Die app moet gebruikers straks helpen bij het oplossen van lastige sommen. Je kunt de som met de hand opschrijven en vervolgens selecteren, waarna de app de som herkent en de oplossing voor je presenteert.

Microsoft OneNote lost lastige sommen op

Microsoft zal een handige feature gaan toevoegen aan Microsoft OneNote. de zogenoemde ink math assistant. Deze applicatie wordt vaak gebruikt door studenten. Die maken snel wat aantekeningen op, evenals enkele sommen die ze moeten oplossen. Met de nieuwe assistent krijgen ze ook huiswerkbegeleiding waar je u tegen zegt, aangezien de app straks in staat is een som op te lossen. Je schrijft hem op, selecteert hem en OneNote converteert de som naar de digitale wereld. Vervolgens legt de app uit hoe je hem moet oplossen.

Microsoft OneNote is straks dus slim genoeg om sommen (cijfers en symbolen) te herkennen. Je krijgt dan stapsgewijs uitgelegd hoe alles werkt en hoe je dus in het vervolg zo’n som kunt oplossen. Daarnaast krijgen andere Office 365-apps voor Windows 10 de optie ink replay. Daarmee kun je precies zien hoe een notitie werd opgeschreven en dat moet je gaan helpen bij het ontcijferen van je eigen handschrift. Wanneer de updates precies zullen arriveren is niet bekend, maar het hoeft in elk geval nu niet lang meer te duren voor het zover is.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.