Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Outlook krijgt features van kalenderapplicatie Sunrise

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2016, 9:13 CategorieAndroid

Microsoft heeft laten weten dat de apps van Microsoft Outlook worden voorzien van functies die we herkennen uit de kalenderapp Sunrise. Het bedrijf kocht die app enkele maanden geleden op en heeft daar inmiddels de stekker uitgetrokken – tot ergernis van de gebruikersbasis.

Sunrise-functies voor Microsoft Outlook

Toen Microsoft de Sunrise-kalenderapplicatie kocht, beloofde het bedrijf dat er enkele features van die app naar Microsoft Outlook zou komen. Dat moment is vandaag aangebroken, aangezien de softwaregigant heeft laten weten dat Outlook dus mag rekenen op nieuwe functies. Zo zal Outlook voortaan evenementeniconen toevoegen aan een afspraak, op basis van gekozen woorden (zoals koffie of fietsen). De kalenderapp van Google doet dit ook al een tijdje en hoewel je er niet veel aan hebt, fleurt het je agenda toch een beetje op.

Ook kun je een adres invullen (die Microsoft Outlook automatisch zal aanvullen), met een link naar Apple Maps of Google Maps (afhankelijk van je keuze of systeem). Zo kun je snel de route opvragen naar je bestemming. Daarnaast wordt het gemakkelijker de tijden van afspraken aan te passen (door het tijdvak te verslepen) en zal er meer info automatisch worden aangevuld op basis van waar je precies tapt binnen de agenda. Tevens kan Outlook interessante dagen presenteren, zoals feestdagen en belangrijke sportevenementen.

  • Microsoft Outlook
  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.