Microsoft Outlook krijgt features van kalenderapplicatie Sunrise

14 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
microsoft-outlook-dec

Microsoft heeft laten weten dat de apps van Microsoft Outlook worden voorzien van functies die we herkennen uit de kalenderapp Sunrise. Het bedrijf kocht die app enkele maanden geleden op en heeft daar inmiddels de stekker uitgetrokken - tot ergernis van de gebruikersbasis.

Sunrise-functies voor Microsoft Outlook

Toen Microsoft de Sunrise-kalenderapplicatie kocht, beloofde het bedrijf dat er enkele features van die app naar Microsoft Outlook zou komen. Dat moment is vandaag aangebroken, aangezien de softwaregigant heeft laten weten dat Outlook dus mag rekenen op nieuwe functies. Zo zal Outlook voortaan evenementeniconen toevoegen aan een afspraak, op basis van gekozen woorden (zoals koffie of fietsen). De kalenderapp van Google doet dit ook al een tijdje en hoewel je er niet veel aan hebt, fleurt het je agenda toch een beetje op.

Ook kun je een adres invullen (die Microsoft Outlook automatisch zal aanvullen), met een link naar Apple Maps of Google Maps (afhankelijk van je keuze of systeem). Zo kun je snel de route opvragen naar je bestemming. Daarnaast wordt het gemakkelijker de tijden van afspraken aan te passen (door het tijdvak te verslepen) en zal er meer info automatisch worden aangevuld op basis van waar je precies tapt binnen de agenda. Tevens kan Outlook interessante dagen presenteren, zoals feestdagen en belangrijke sportevenementen.

Microsoft Outlook

Reacties (0)