Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft heeft een update uitgebracht voor de Arrow Launcher

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2016, 10:16 CategorieAndroid

Microsoft heeft vandaag een update uitgebracht voor de Arrow Launcher op Android, die de app sneller en gebruiksvriendelijker moet maken. Je kunt de update nu elk moment op je Android verwachten. De nieuwe versie is al beschikbaar in Google Play.

Download de update voor de Arrow Launcher

Het team achter de Arrow Launcher heeft vandaag een verse update uitgebracht voor de app. De applicatie is vooral onder de motorkap verbeterd, waardoor die niet alleen sneller, maar ook gebruiksvriendelijker moet zijn. De launcher zal minder werkgeheugen gebruiken en dat betekent dat je Android een stuk sneller zal zijn. Zeker wanneer je toestel over weinig werkgeheugen beschikt. Daarnaast is het voor gebruikers mogelijk applicaties te verbergen die ze niet meer willen zien en kun je tools van plaats laten wisselen.

De pagina voor recente ontwikkelingen is ietwat uitgebreider gemaakt. Zo vind je daar voortaan ook de items uit je downloadmap en van je clipboard (de items die je gekopieerd hebt). De zoekmachine is ook aangepast: nu kun je ook naar apps en personen óp je toestel zoeken en niet alleen maar op het internet. Momenteel heeft de Arrow Launcher nog maar weinig fans, maar dat weerhoudt de ontwikkelaars er niet van alsnog met updates aan te komen zetten. Wie weet wordt de launcher dan net zo populair als bijvoorbeeld Nova.

  • Arrow Launcher
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.