Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mobiele game van shooter Titanfall is een free-to-play kaartspel geworden

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2016, 17:24 CategorieGaming

Electronic Arts heeft een mobile game binnen de serie Titanfall aangekondigd. Het wordt een free-to-play kaartspel voor Android en iOS. De andere games binnen deze serie zijn (online) first-person shooters waarin mensen elkaar beschieten met mechs.

Dit is Titanfall Frontline: een f2p card game

Later dit jaar kunnen Android- en iOS-gebruikers de game Titanfall Frontline verwachten, een free-to-play, strategisch kaartspel waar gamers ‘het in real-time tegen elkaar opnemen in spannende gevechten’. De game heeft wat weg van Hearthstone, maar dan met mechs en geweren in plaats van fantasiefiguren en magie. Als we de ontwikkelaar mogen geloven, dan brengt deze game snelle en strategische actie waar menig gamer van kan gaan genieten op zijn smartphone of tablet. Ook moet Frontline aanvoelen als een echte Titanfall-ervaring.

Dat Frontline een free-to-play kaartspel is geworden, is zowel niet als wel opmerkelijk. Het is niet opmerkelijk, omdat kaartspelen momenteel populair zijn op mobiele platformen (kijk maar bijvoorbeeld naar het eerder genoemde Hearthstone, maar ook bijvoorbeeld de Pokémon Trading Card Game). Daar tegenover staat dat Titanfall op de spelcomputers een online first-person shooter is waar mensen het tegen elkaar opnemen in mechs en met futuristische wapens. Die actie is razendsnel – of Frontline ook zo snel zal zijn, is helaas niet bekend.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.