Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto Z en Moto G4 krijgen Nougat vanaf Q4 2016

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2016, 8:50 CategorieAndroid

Motorola heeft laten weten dat het bedrijf vanaf het vierde kwartaal dit jaar gaat beginnen met het uitrollen van Android 7.0 Nougat voor de toestellijnen Moto Z en Moto G4. De update kan dus tussen volgende week en het einde van het jaar worden uitgerold.

Nougat voor Moto Z- en Moto G4-lijn

Android 7.0 Nougat is nu al een maand verkrijgbaar voor Nexus-apparaten, maar ook voor fabrikanten die de software willen klaarstomen voor hun eigen smartphones, phablets en tablets. En het duurt meestal even voordat eigenaars van een Android die niet van Google afkomstig is, kunnen genieten van de nieuwste versie van het OS. Maar veel van die fabrikanten werken hard aan de update, waaronder Samsung en Sony, en Motorola wordt waarschijnlijk één van de eerste die de update zal uitbrengen voor zijn recente apparaten.

Een Motorola-vertegenwoordiger heeft tegenover de website Droid-Life bevestigd dat de update in het vierde kwartaal moet verschijnen voor de Moto Z- en de Moto G4-lijn. Het vierde kwartaal begint in oktober en eindigt op 31 december, dus als het goed is kunnen we de update snel verwachten. De toestellen zijn nog niet bevestigd, maar vermoedelijk gaat het hier om de Moto Z, Moto Z Force, Moto Z Play, Moto G4, Moto G4 Plus en Moto G4 Play. Later wordt er meer bekendgemaakt over de update en de toestellen.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.