Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nexus van Huawei zal ook gaan draaien op Andromeda OS’

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2016, 18:03 CategorieAndroid

Er zijn nog meer geruchten naar buiten gebracht over het Andromeda OS, namelijk dat de Nexus-tablet van Huawei daar ook op zal draaien. En dan zou het hier om de tablet gaan die eerder al gelekt is door Evan Blass.

Nexus-tablet van Huawei draait op Andromeda OS

Het onaangekondigde Andromeda OS zal niet op één, maar op twee apparaten gelanceerd worden, als we de geruchten mogen geloven. Eerder vandaag schreven we al over de Pixel 3 en het nieuwe OS en nu komt naar buiten dat er nog een apparaat aan zou komen waar het systeem op draait. Het zou hier moeten gaan om de Nexus-tablet waar Huawei achter de schermen aan werkt, waarvan de specs al eens eerder zijn gelekt. De kans is aanwezig dat deze tablet inderdaad het merknaam Nexus met zich meekrijgt.

En als dat klopt, dan zou Google dus nog geen afstand willen doen van de Nexus-lijn. En dat terwijl het daar wel op begint te lijken, met al die geruchten rondom de Pixel-telefoons. Over de Huawei Nexus-tablet wordt gezegd dat het een tablet met een scherm van 7-inch wordt. Onder de motorkap zou 4GB aan werkgeheugen zitten. Verder is er nog niets naar buiten gekomen over de hardware. Het lijkt er nu overigens ook op dat we nog tenminste tot volgend jaar moeten wachten voordat de nieuwe Nexus-tablet wordt gelanceerd.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.