Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nintendo stelt Animal Crossing en Fire Emblem uit naar 2017

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2016, 9:21 CategorieGaming

Nintendo heeft laten weten dat Animal Crossing en Fire Emblem voor smartphones en tablets zijn uitgesteld naar volgend jaar. Op dit moment geniet Mario de voorkeur en wil de spellenboer ervoor zorgen dat Super Mario Run eerst afgemaakt wordt.

Animal Crossing en Fire Emblem komen in 2017

Mocht je hebben zitten wachten op Animal Crossing of Fire Emblem voor je smartphone of tablet, dan hebben we slecht nieuws. Nintendo heeft namelijk bevestigd dat beide titels voor mobiele apparaten zijn uitgesteld naar 2017. De reden achter het uitstel is omdat de spellenboer zich helemaal wil focussen op Super Mario Run, die in december van dit jaar wordt verwacht. Deze titel is enorm belangrijk voor Nintendo, dus wil het bedrijf ervoor zorgen dat het spel perfect is wanneer het in de App Store beland (en later in Google Play).

Dat is jammer, aangezien de verwachting was dat de beide hierboven genoemde titels, dit jaar nog zouden verschijnen. Het feit dat we er al maanden niets over hebben gehoord, had ons al kunnen vertellen dat de games zouden worden uitgesteld. Maar nu weten we het dus zeker. Er is ook nog niets bekend over de gameplay voor Animal Crossing en Fire Emblem. Wel weten we dat beide titels voor 31 maart 2017 zouden moeten verschijnen, aangezien Nintendo die belofte al gemaakt had. Maar wanneer precies, dat is helaas niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.