Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nu kan iedereen aan de slag met Moments op Twitter

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2016, 9:42 CategorieAndroid

Twitter heeft laten weten dat iedereen nu aan de slag kan met Moments. Het kan echter een paar dagen duren voordat de functie aankomt. Het sociale netwerk meldt namelijk dat de functie langzaam wordt uitgerold naar iedereen.

Aan de slag met Moments op Twitter

Twitter heeft laten weten dat iedereen aan de slag kan gaan met Moments. Moments is een verzameling tweets over een bepaald onderwerp, die aanvankelijk alleen door het netwerk werd samengesteld. Later werd de feature ook opengesteld voor online influencers en bekendheden en nu opent het netwerk dus de deuren voor iedereen. Dat is bekendgemaakt in een video op de website. Eerst is de optie alleen beschikbaar op het web, maar later zullen ook de apps van een update worden voorzien. Dan kun je overal Moments maken.

Het kan nog wel even duren voordat je Moments op je eigen profielpagina zult zien staan. Het bedrijf heeft namelijk laten weten dat de uitrol langzaamaan plaatsvindt en het dus enkele dagen kan duren voordat je zelf aan de slag kunt gaan. Wil je weten hoe Moments precies werkt? Dan kun je de bovenstaande video bekijken, die Twitter zelf geplaatst hebt. Het ziet er simpel genoeg uit en is nu al een populaire feature voor de huidige gebruikers — wellicht geeft dit het netwerk de sociale boost die het al een tijdje nodig heeft.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.