Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nubia Z11 komt vanaf 500 euro naar Europa

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2016, 7:42 CategorieAndroid

Nubia richtte zich tot op heden vooral op de Chinese markt, maar de nieuwe phablet Nubia Z11 gaat ook in Europa op de markt komen. Dat is het nieuws dat onder andere door GSM Arena naar buiten is gebracht. Nederland behoort niet tot de landen waarin de smartphone op de markt gaat komen.

Specificaties Nubia Z11

De Nubia Z11 wordt in China erg geliefd vanwege zijn design. Reden genoeg voor het bedrijf om zijn vlaggenschip ook op andere markten aan te gaan bieden. Vanaf september kunnen we de phablet dan ook in Europa, Amerika en Azië gaan verwachten. Het scherm van de smartphone is er een van 5,5 inch. Onder de motorkap vinden we een Qualcomm Snapdragon 820-processor, vanaf 64GB aan interne opslagruimte en vanaf 4GB werkgeheugen. Aan de achterkant van de Nubia Z11 vinden we ook nog eens een vingerafdruksensor. Wat betreft camera’s is voor dit Android-apparaat gekozen voor 16 Megapixels aan de achterkant en 8 Megapixels aan de voorkant.

Prijs en beschikbaarheid

De standaard editie van de Nubia Z11 komt in twee kleuren leverbaar: zilver en grijs. Die variant gaan we vanaf 500 euro in de winkels zien en krijgt 4GB aan werkgeheugen mee en 64GB aan interne opslagcapaciteit. De Black Gold editie kost op zijn beurt 100 euro meer. In dat geval krijg je niet alleen een andere kleur, maar ook 2GB meer werkgeheugen dan in de standaard editie. De landen in Europa die de smartphone kunnen verwachten, zijn het Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje en Rusland.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.