Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus werkt hard aan de Nougat-update voor de OnePlus 3

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2016, 9:53 CategorieAndroid

OnePlus heeft laten weten dat de fabrikant momenteel hard werkt aan de Android 7.0 Nougat-update voor de OnePlus 3.Dat heeft het bedrijf laten weten tijdens een Ask Me Anything-sessie op het forum Reddit.

Nougat voor de OnePlus 3

Tijdens een AMA (Ask Me Anything op Reddit, een groot en bekend internetforum, heeft de fabrikant van de OnePlus 3 laten weten dat het team hard werkt aan Android 7.0 Nougat voor het toestel. Het team kon echter niet bekendmaken wanneer we de update mogen verwachten. Desondanks was het één van de meest populaire gespreksonderwerpen met de fabrikant, aangezien de gebruikers gewoonweg uitkijken naar de software. Ondertussen is er al wel een onofficiële versie van Nougat verkrijgbaar.

Maar voordat je die software-update binnenhaalt, doe je er goed aan je eerst in te lezen. Die mod bevat namelijk nog een groot aantal bugs en sommige features werken nog niet. Het is ook nog niet zeker of alle problemen mettertijd verholpen worden, omdat het hier om een groep vrijwilligers gaat die werkt aan de software. Het beste is dus om even te wachten op de officiële release van Nougat voor de OnePlus. Nog een leuk nieuwtje voor OnePlus X-eigenaars (de kleinere smartphone): jullie krijgen Marshmallow volgende week.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.