Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onofficiële mod voor OnePlus 3 introduceert Android 7.0 Nougat

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2016, 9:29 CategorieAndroid

Eigenaars van de OnePlus 3 kunnen nu een onofficiële mod downloaden voor het apparaat, die Android 7.0 Nougat met zich meebrengt. Je downloadt en gebruikt de software wel op eigen risico, aangezien er nog een hoop werk te verrichten is op bijvoorbeeld het gebied van stabiliteit.

Android 7.0 Nougat onofficieel beschikbaar voor OnePlus 3

Voor de meeste mensen duurt het even voordat ze gebruik kunnen maken van Android 7.0 Nougat. Enkele Nexus-eigenaars hebben de software al, maar dat betekent niet dat alles vlekkeloos werkt. Dat weerhoudt de gemeenschap van Android er echter niet van de software te poorten naar toestellen die de update voorlopig of helemaal niet zullen ontvangen. Zo hebben onder andere de Nexus 5 en zelfs de Nexus 4 hun eigen build gekregen en vandaag is het de beurt aan de OnePlus 3, via de onofficiële mod CyanogenMod 14.

Mocht je de OnePlus 3 gebruiken als je dagelijkse toestel, dan kun je de software beter nog even vermijden. Het is namelijk duidelijk dat we hier te maken hebben met een work-in-progres, aangezien veel onderdelen nog niet werken. Zo werkt de camera niet en kun je ook niet meer bellen. Ook is het zo dat de accu snel leeg raakt. Maar onderdelen als gps, mobiel internet, nfc en bluetooth werken weer wel. Mocht je toch geïnteresseerd zijn in de build en wil je checken hoe alles op jouw OnePlus 3 werkt, dan kun je terecht op XDA-Developers.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.