Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ontwikkelaar van Allo hint naar sms-functie voor Google Allo

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2016, 17:09 CategorieAndroid

Een ontwikkelaar van Google Allo heeft gehint naar een toekomstige functie voor de berichtendienst: het versturen en ontvangen van sms. Dat de ontwikkelaar via Twitter. Uiteraard is dit nog geen harde bevestiging van de mogelijk aankomende feature.

Straks kunnen sms’en met Google Allo?

Kunnen we op dit moment sms’en met Google Allo? Dat antwoord is ‘nee’, ook al kan de app wel sms’jes versturen naar de mensen die de app nog niet hebben geïnstalleerd. Maar omdat we binnen de instellingen van Android niet kunnen aangeven Allo als standaard sms-app te gebruiken (bijvoorbeeld in plaats van Google Hangouts), is het en blijft het antwoord voorlopig nog ‘nee’. Maar daar kan binnenkort misschien verandering in komen, zo blijkt uit een antwoord van een ontwikkelaar die aan deze berichtendienst van Google gewerkt heeft.

Iemand op Twitter vroeg naar de functies die nu nog ontbreken in de app, waarop de developer aan die gebruiker vroeg of andere diensten meteen vanaf dag één de functies hebben die ze nu bezitten. Daaruit kun je opmaken dat Google Allo in de toekomst zou kunnen worden voorzien van sms-ondersteuning en dat we tegen die tijd de applicatie als standaard kunnen instellen voor het sms’en. Uiteraard betreft het hier geen harde bevestiging van de zoekmachinegigant, maar het geeft wel hoop. Het wachten is nu op de aankondiging.

  • Google Allo
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.