Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook de Huawei Matebook neemt het op tegen de iPad Pro

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2016, 8:51 CategorieWindows

Huawei mengt zich in de strijd tussen Apple en Microsoft met een nieuwe reclamevideo over de Huawei Matebook met WIndows 10. In de video wordt de zakelijke tablet vergelijken met de zakelijke tablet van Apple, en vieren de Matebook en de Surface Pro 4 samen een feestje.

Huawei Matebook versus Apple iPad Pro

Momenteel proberen veel fabrikanten grappige reclamevideo’s te maken met niet alleen hun, maar ook de producten van de grootste concurrenten in de hoofdrol. Zowel Apple als Microsoft hebben de afgelopen maanden van die video’s uitgebracht, waarin natuurlijk de beste features van het apparaat van de fabrikant waar van de video van is, naar boven komen. En dat terwijl er (subtiel) wordt uitgehaald naar de concurrentie. Huawei doet gezellig mee in de strijd en heeft dit weekend een video van de Huawei Matebook online gezet op YouTube.

In de video zien we de Huawei Matebook vergeleken worden met de iPad Pro van Apple. Hoewel beide apparaten op elkaar lijken en voor dezelfde dingen kunnen worden gebruikt, gebruikt Huawei dezelfde argumenten als Microsoft. De tablet is bijvoorbeeld in staat de volledige versie van Microsoft Office te draaien. Daarnaast is er een dikke stylus, vingerafdrukscanner en meer aanwezig. Afijn, het wachten is nu op de repliek van Apple, mocht de strijd door blijven gaan. Check hier de laatste poging van Microsoft.

  • Delen:
Huawei MateBook
Windows 10
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.