Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook Nova Launcher (in bèta) integreert elementen uit Pixel Launcher

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2016, 9:26 CategorieAndroid

De populaire Nova Launcher treedt in de voetsporen de Action Launcher en introduceert elementen uit de eerder gelekte Pixel Launcher. Het gaat hier nog wel om de bèta-versie van de applicatie. Wanneer de elementen worden geïntegreerd in de stabiele versie, is niet bekend.

Nova Launcher neemt elementen van de Pixel Launcher over

De Pixel Launcher is populair, maar niet per se onder Android-gebruikers. Meer onder de Android-ontwikkelaars en met name de developers die Android-launchers maken. Eerder introduceerde de maker van de Action Launcher namelijk al elementen uit de gelekte software en vandaag zien we dat ook in (de bètaversie van) de Nova Launcher. Je kunt je aanmelden voor de bèta via de Google Play Store, maar kunt ook direct het nieuwste apk-bestand downloaden. Hieronder behandelen we alle aanpassingen aan de applicatie.

  • Zoekbalk in de stijl van de Pixel Launcher
  • Nieuwe interface voor zoekopdrachten, met verschillende tabs
  • Nieuwe methode voor het vergrendelen van je Android
  • Nieuwe opties voor double-tap-swipe
  • Geïntegreerde zoekbalk binnen de app-lade
  • Meer opties met betrekking tot de achtergrond
  • Optimalisatie voor Android 7.0 Nougat

De update is gratis te downloaden voor iedereen die zich heeft aangemeld voor de bèta. Zit je niet in de bèta, dan kun je de app dus ook gewoon los downloaden door het bovenstaande apk-bestand binnen te halen op je Android-smartphone of -tablet.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.