Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Patent van Samsung opgedoken: opvouwbare tablet met eigen kickstand

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2016, 12:43 CategorieAndroid

Er is een patent van Samsung opgedoken, waarin we een opvouwbare tablet te zien krijgen die is voorzien van een ingebouwde kickstand. Hoewel patenten nooit een garantie voor de toekomst afgeven, laten ze wel goed zien waar bedrijven momenteel aan denken.

Patent van Samsung voor een opvouwbare tablet

Of ze eraan komen, weten we niet met zekerheid. Maar dat een bedrijf als Samsung denkt aan een opvouwbare tablet, staat vast. Vandaag duikt er wederom een patent van het bedrijf op waarin we kennismaken met een opvouwbare tablet. Mogelijk kun je dit apparaat als smartphone gebruiken wanneer die helemaal is opgevouwen. Maar wanneer het apparaat is uitgevouwen, dan wordt het dus een grote tablet. Eentje met een ingebouwde kickstand, als we het patent moeten geloven, zoals te zien is op de bovenstaande afbeelding.

Wat verder opvallend is aan de afbeelding, is het toetsenbord dat we aan de linkerkant tegenkomen. Het toetsenbord is met stippellijnen weergeven, waardoor niet duidelijk is of het een fysiek, of misschien wel een digitaal toetsenbord wordt (net zoals op de Yoga Book van Lenovo). Ook is niet duidelijk hoe we het toetsenbord in combinatie met het scherm kunnen gebruiken, wanneer het scherm aan de andere kant blijkt te zitten. Wellicht zit er ook een scherm aan de rechterkant en kun je het apparaat ook naar binnen vouwen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.