Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pathé Thuis lanceert nieuwe Android app na succes op iPhone

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2016, 12:44 CategorieAndroid

Nadat Pathé Thuis eerder deze zomer de iPhone-app lanceerde, lanceert het bedrijf nu de vernieuwde Android-applicatie. Het bedrijf achter de dienst ziet de consumptie van films via mobiel hard toenemen en wil dus inspelen op de markt met deze nieuwe app.

Download Pathé Thuis voor Android

Na al enkele jaren voor alle huishoudens in Nederland beschikbaar te zijn op smart tv’s, pc’s, tablets, Xbox en Playstation, lanceerde Pathé Thuis deze zomer haar eerste smartphone-app voor iPhone gebruikers. Daar komt nu ook een vernieuwde Android-app bij. Pathé Thuis ziet de consumptie van films via mobiel hard toenemen en wil met deze app dus inspelen op de behoefte van de gebruiker. Steeds meer Nederlanders weten de weg te vinden naar de video-on-demand dienst voor het kijken van recente bioscoopfilms.

Zo groeide de omzet van de streamingdienst dit jaar met maar liefst zestig procent. De nieuwe Android-app is compleet vernieuwd en beschikbaar voor Android-smartphones en -tablets met Android-versie 4.4 of hoger. De app beschikt over alle bekende functionaliteiten van de dienst en heeft met de ingebouwde Google Chromecast-ondersteuning ook de mogelijkheid de bioscoopfilms naar elke televisie te casten. Wil je de Android-app downloaden? Dan kun je op de onderstaande downloadlink klikken, die brengt je direct naar Google Play.

  • Pathé Thuis
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.