Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO is al meer dan 500 miljoen keer gedownload

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2016, 10:50 CategorieGaming

Ontwikkelaar Niantic heeft bekendgemaakt dat de game Pokémon GO nu meer dan 500 miljoen keer gedownload is voor Android en iOS. Daarmee is het spel nog steeds niet de meest populaire game ooit, aangezien die eer nog steeds in handen is van het eerste deel van Angry Birds.

500 miljoen downloads voor Pokémon GO

Ondanks het feit dat de hype al wel een beetje is teruggelopen, betekent dat niet dat Pokémon GO niet meer in trek is. Sterker nog, de game blijft nieuwe mensen voor zich winnen, als we kijken naar het aantal downloads van het spel. Niantic, de game-ontwkkelaar, heeft laten weten dat GO nu meer dan 500 miljoen keer gedownload is voor Android en iOS. Tot op heden blijkt de game al een groot succes te zijn. En dat betekent dat zowel Niantic, The Pokémon Company als Nintendo flink blijven verdienen aan de mobile game.

500 miljoen is een indrukwekkend aantal. De meest gedownloade mobiele titel is nog altijd het eerste deel van Angry Birds, die momenteel zo’n drie miljard downloads op zijn naam heeft staan. Die game is dan ook al veel langer verkrijgbaar en Pokémon GO kunnen we officieel pas sinds juli downloaden; dat maakt de prestatie des te waardevoller. Vang je nog steeds Pokémon op dagelijkse basis en heb je een Apple Watch? Dan is het goed o te weten dat het spel ook wordt uitgebracht voor dat platform. In dit bericht lees je daar alles over.

  • Pokémon Go
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.