Pokémon GO krijgt update en dit is nieuw

11 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
Pokémon GO

Niantic heeft een update aangekondigd voor Pokémon GO waarin onder andere het Buddy-systeem wordt geïntroduceerd. In dit artikel zie je wat nieuw is.

Niantic heeft aangegeven dat er een update op komst is voor Pokémon GO. Voor Android-gebruikers gaat het om versie 0.37.0, terwijl gebruikers van iOS-apapraten de update terug kunnen gaan vinden onder versienummer 1.7.0. Met de nieuwste update van het spel gaat onder andere een Buddy-functie toegevoegd worden. Dat kunnen we lezen op de officiële website van het populaire spel.

Pokémon GO krijgt update

De nieuwste update van Pokémon GO wordt spoedig verwacht en daarin gaan we onder andere kennismaken met een Buddy-systeem. Daarmee kunnen gebruikers een Pokémon aanwijzen die hun buddy wordt. Op die manier kunnen trainers Candy verdienen door een bepaalde afstand te lopen met het monstertje aan hun zijde. Een andere update die is gevoerd, is dat het makkelijker wordt om kleine Pokémon te selecteren. Gebruikers klaagden hier en daar ook over het feit dat de animatie bij het uitkomen van een ei niet altijd verscheen. Daarvoor is nu een bugfix gekomen.

Ook wordt ondersteuning voor Pokémon GO Plus toegevoegd en zijn er kleine problemen opgelost. Het wisselen van een netwerk moet ook stabieler gaan verlopen. Een laatste melding die Niantic naar buiten heeft gebracht, is dat apparaten met jailbreaks of roottoegang niet meer ondersteund worden door de app. Gebruikers met dergelijke toestellen kunnen de game niet langer meer spelen. Niantic hoopt op die manier onder andere bots in de ban te kunnen doen.

Reacties (0)